top of page

Sinoserv

 

Wat is Sinoserv?

Sinoserv is de mailing list van Sinalumni. Voor niet-ingewijden: een mailing list is een email-connectie tussen personen met dezelfde interesse. Als iemand een berichtje naar het centrale email-adres van de groep zendt, dan wordt dit naar iedereen rondgestuurd.

Op Sinoserv komen berichten van allerlei aard: jobadvertenties, aankondigingen van diverse activiteiten, vragen om info, aanbiedingen van gratis tickets enz. Eigenlijk kan alles op Sinoserv, zolang het maar te maken heeft met China en/of onze leden tot voordeel strekt. Ben je op zoek naar een job, wil je op de hoogte blijven van leuke sino-weetjes en sino-activiteiten, schrijf je dan in voor Sinoserv!

 

Om je in te schrijven voor Sinoserv moet je wel eerst lid worden van Sinalumni. Het is dus een service waarvan enkel onze leden kunnen genieten. Eens je lid bent van onze alumni-vereniging, krijg je een uitnodiging voor de listserver. Als je daarop antwoordt, krijg je een bevestiging van inschrijving bij Sinoserv en kun je berichtjes versturen.

 

Wil je deel uitmaken van Sinoserv maar ben je nog geen lid van Sinalumni, surf dan vlug naar onze 'Lidmaatschap'-pagina!

 

Medeverantwoordelijkheid

De organisatoren van Sinoserv noch de Sinalumni vereniging zijn verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die verspreid wordt via Sinoserv. Bijgevolg kunnen zij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel misleidende of onvolledige informatie.

Wat betreft jobvacatures, moeten de geïnteresseerden zelf de nodige informatie bij of over de werkgever inwinnen, in het bijzonder ten aanzien van de vergoeding, sociale lasten, e.d. Een bericht over de medeverantwoordelijkheid verscheen op Sinoserv op 6 december 2002.

bottom of page